Szolgáltatások

Napsugár és a Zöldike szobánk nagyon népszerű.

Foglaljátok le időben a kiválasztott szobát kiskedvenceteknek a nyaralás idejére, hogy a cicák is kellemes töltsék a cicavakációt. Panziónk minden felszerelést tud biztosítani, de a cicák szeretik a saját illatot, ismerős tárgyakat. Így a nyaralásra hozhatják magukkal a kedvenc fekhelyüket, játékukat. 

Lakásfelújítás, költözés során is igénybe vehetitek szolgáltatásainkat, hogy a cicák biztonságban vészelhessék át a zűrösebb napokat. 

Ha hirtelen kell hely, akkor is keressetek meg, mert ha van szabad helyünk, akár már aznap is tudjuk fogadni őket.

Hosszabb tartózkodás esetén kérjétek egyedi ajánlatunkat!

Minden kis- és nagy cicát várunk szeretettel!

Ajánlatunk

Cicapanziónk Tatán található, az M1 autópálya lehajtótól 1,5 km-re!

A cicák elhelyezése 6 db 110 x 140 cm-es alap szobában, 1 db 125 x 140 cm-es VIP szobában, és egy db nagy családi szobában történik. A szobák mindegyike 250 cm-es belmagassággal rendelkezik, polcok, létrák biztosítják a mozgásteret.

Panziónk minden felszerelést tud biztosítani, de a cicák szeretik a saját illatot, ismerős tárgyakat. Így a nyaralásra hozhatják magukkal a kedvenc fekhelyüket, játékukat.  

  • Megfelelő, biztonságos elhelyezés, zsiliprendszerrel biztosítva a szökésmentességet
  • Étkezés saját, hozott eledellel, vagy prémium táppal a Panzió által biztosítva
  • Egész napos cicavízó
  • Szükség esetén gyógyszerezés, infúziózás
  • Szerződött orvosi rendelő 3 perce a Panziótól

Filozófiánk

Az ügyfelek számára mindig a legmagasabb minőségi színvonalat és a személyre szabott megoldásokat kínáljuk. Megközelítésünk alapja a folyamatos kommunikáció és az ügyfél igényeinek teljes körű megértése.